HTML

Sortörés

A sortörés - gondolatok a pont után.

Friss topikok

  • tesz-vesz: nincs (2010.06.07. 12:10) Elegáns Társaság
  • Shadowbull: www.klimaklub.hu/files/file_76_1257423499.ppt (2009.12.16. 09:31) A lapos Föld társaság
  • syandras: "Én félek. Mi lesz veled Magyarország? Hogy lehet az, hogy itt Európa szívében, 2009-ben egy olyan... (2009.12.14. 20:31) Kivéve, ha
  • valójábannemberci: @Scala: Arról anyukád ehet. Meg apukád is. Meg apáink apái is. És apáink apáinak apái is. És apáin... (2009.11.25. 20:19) Áltudományos propaganda az M1-en
  • 3.14159265: Szerencsére a fidesz olyan, hogy semmilyen erkölcsi értékrendet nem vesz komolyan. Örökös vezetőik... (2009.10.20. 14:24) Szúnyog a levesben

Linkblog

Törvényes, Határozott, Maximálisan Demokratikus

2009.07.10. 17:32 br

Bajnai Gordon miniszterelnök pénteken elismerő okleveleket adott át nyolc rendőrtisztnek, akik szolgálatot teljesítettek az Erzsébet téren 2009. július 4-én lezajlott, engedély nélküli demonstráció kezelésében, az alkalmanként erőszakossá váló tömeg elleni szakszerű intézkedésben, a rend fenntartásában – olvasható a Kormányszóvivői Iroda közleményében. Az eseményen részt vett Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter, valamint több rendőri vezető – teszik hozzá.

Az eseményen jelen volt Kína és Irán magyarországi nagykövete, akik elismerően nyilatkoztak a határozott, törvényes és maximálisan demokratikus intézkedésekről. A kínai nagykövet továbbá kezdeményezte szakmai tapasztalatcsere megindítását Magyarország és Kína ujgur tartománya között.

Az iráni nagykövet pedig felajánlotta hazája választásszervezési tapasztalatait, hogy világosan kiderüljön a csendes, rejtőzködő demokratikus többség akarata a 2010-es parlamenti választások során.

Gergényi Péter, mint a társadalomtudományok és szabadságjogok professzora, aki bár egészségügyi okokból nem lehetett jelen, a médiának azért nyilatkozva méltatta a rendőrség példás tevékenységét, továbbá kifejtette kutatásai eredményét, miszerint a szólásszabadság felé a gumiboton keresztül vezet az út. "Miután agyonvertünk mindenkit aki azt mondja amit nem lehet, azután nem lesz akadálya annak hogy mindenki teljes mértékben és szabadon gyakorolhassa jogait. Persze aki meg akar győződni arról, hogy a teljes szólásszabadság gyakorlása közben nem adódik valóságértelmezési vita a rendszer és aközött akinek nincs igaza, az használhatja a Belügyminisztérium által kötelezően szabadon választható előgondolatértékelési íveinket."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortores.blog.hu/api/trackback/id/tr881239063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása