HTML

Sortörés

A sortörés - gondolatok a pont után.

Friss topikok

  • tesz-vesz: nincs (2010.06.07. 12:10) Elegáns Társaság
  • Shadowbull: www.klimaklub.hu/files/file_76_1257423499.ppt (2009.12.16. 09:31) A lapos Föld társaság
  • syandras: "Én félek. Mi lesz veled Magyarország? Hogy lehet az, hogy itt Európa szívében, 2009-ben egy olyan... (2009.12.14. 20:31) Kivéve, ha
  • valójábannemberci: @Scala: Arról anyukád ehet. Meg apukád is. Meg apáink apái is. És apáink apáinak apái is. És apáin... (2009.11.25. 20:19) Áltudományos propaganda az M1-en
  • 3.14159265: Szerencsére a fidesz olyan, hogy semmilyen erkölcsi értékrendet nem vesz komolyan. Örökös vezetőik... (2009.10.20. 14:24) Szúnyog a levesben

Linkblog

Szúnyog a levesben

2009.10.19. 22:53 br

Kezdjük ott, hogy mocskos szabadon gondolkodóként alig várom, hogy vége legyen a szoclib rémálomnak és áprilisban jöjjön a Fidesz, mert hát ez mégis ami itt történt eddig, az minősíthetetlen.

Mint szúnyog a levesbe, pottyant be közéletünkbe pár olyan történés újabban ami bár nem csökkenti az étvágyat, de azért az élvezeti szintből visszábbvesz, feltéve hogy gyorsan kipöccintésre kerül a nem odavaló a tányérból.

1. Helyi elmeháborodottak, kiskirályok és szimplán alkalmatlanok:

Ugye ott van Meggyes Esztergom, Mádly Fót és Molnár Oszi, Edelény polgármestere. Mindegyik tökéletesen alkalmatlan bárminemű pozíció betöltésére, meg kellene tőlük tisztítani a Fideszt. Azt nem teheti meg a jövendő kormánypárt, hogy elsunnyogja a saját oldalon előbukkanó eseteket. Példát kell statuálni ezzel a pár paraszttal, akkor aztán teljesen nevetségessé válnának a szocik, akik még mindig a Verest meg a többi elhasznált és totálisan alkalmatlan kádert tolják.

Pécs polgármesterével meg amúgy mi a helyzet, hogy gondolja a vízművesdit baltával elintézni?

Ápdét: a pécsi vízműbalhé nincs rendesen "kommunikálva". A többségi tulajdonos önkormányzat visszavette a kisebbségi Sueztől a menedzsmentjogokat és kivásárolta a magáncéget. Ezt hívják máshol "einstandolásnak". A Suezről tudni kell, hogy Bolíviában vastagon benne voltak az ottani vízháborúban (tüntetések, molotok koktélok, szükségállapot...), amikor ott privatizálva lett a vízszolgáltatás és az árak meredeken megemelkedtek míg a szolgáltatás színvonala zuhant. Bolívia végül visszaállamosított és ki lettek dobva a multik a vízszolgáltatásból.

2. Pintér Sándor már egy picit retro stílust idéz, az 1920-as évek Szicíliájából, hogy finoman fogalmazzak. Belügyminiszter, sőt belügyminiszterséggel kombinált titkosszolgálati miniszter normális országban nem lehet.

3. Homofóbia, évtizedekkel lemaradt drogpolitika nem kell.

Tessék tudomásul venni, hogy a melegeknek ugyanolyan joguk van a házasságra, a gyerekek örökbefogadására és a szabadtéri partizásra mint bárki másnak. Csak azért, hogy a katkó/KDNP kurzusnak tegyünk pár gesztust, nem lehet elnyomni egy 5%-os kisebbséget.

Tessék tudomásul venni, hogy a drogpolitika nem alapulhat a tiltáson, legalábbis nem a könnyűdrogok esetében. Magyarországon ma nincsen egészségügyi prevenció, lelki problémákat megelőző egészségügyi háló. Ha Orbán megint elindul a keményvonalas tiltó drogpolitikával, azzal csak azt fogja elérni, hogy hallgathatunk majd nagyon szép Rózsaszín Pitbull dalszövegeket arról, hogy ki mit szívjon. Fel kellene ismerni végre, hogy betiltani a füvet nem hatékony és el kell menni a prevenció irányába.

Tanuljatok már egy kis marketinget fiaim. Amikor a modern török államiság atyja arra gondolt, hogy mégis ki kellene húzni Törökországot a vallás mocsarából, nem azzal kezdte hogy betiltotta a fejfedőt. Nem. Kötelezővé tette a prostituáltak számára, hogy azt viseljék. A füvet sem úgy szorítjátok vissza fiaim, hogy betiltjátok, hanem kiraktok egy 50éves fószert a plakátra aki kendert szív. Kurva gyorsan nem lesz divat füvezni ha az a közhangulat, hogy 50 éves magányos mizantrópok szokták szívni. Amikor ezt véletlenül eljátszotta egy angol cigarettagyártó vagy 20 éve, elég durván elkezdtek zuhanni az eladásaik.

4. Mikolát a szőnyeg alá!

5. Ha azt hiszi a Fidesz, hogy itt elég lesz a szociknál jobbnak lenni, hát tévednek. A szociknál jobbnak lenni annyit tesz mint lélegezni tudni. Az egy nagy nulla. Ha úgy gondolják Fideszéknél, hogy elég lesz majd a légzés mellett néha még a karokat megrezegtetni, akkor tévednek. Nagyobb szarhurrikán lesz belőle, mint a szociké volt és van és gyorsabban tűnnek el a süllyesztőben ha nem kormányoznak jól, '98-02-höz képest is jobban.

Esetleg majd frissül még a lista.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sortores.blog.hu/api/trackback/id/tr201462030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

3.14159265 2009.10.20. 14:24:29

Szerencsére a fidesz olyan, hogy semmilyen erkölcsi értékrendet nem vesz komolyan. Örökös vezetőik az elmúlt 20 évben igencsak sűrűn váltogatták a politikai nézeteiket.
Ebből az következik, hogy csupán annyi a dolgod, hogy bebizonyítsd nekik, hogy az általad óhajtott változtatásokkal több szavazat nyerhető, mint veszthető.
süti beállítások módosítása